به خاطر یک مصروفیت و کار نوشتاری ، به کمک بعضی از قومای هموطن نیاز دارم که اگر علاقمند باشند مرا در زمینه ترجمه کمک کنند ، اگر شما یا دیگه قوما آشنایی به زبان ایرلندی/انگلیسی و یا سایر زبانهای زنده دنیا دارید ، می توانید در زمینه ترجمه مرا کمک و یاری کنید؟
سلام به شما قومای عزیز و گرامی
تشکر و سپاس فراوان که همه شما علاقمند به وطن و فرهنگ و مردم خود هستید ، البته
باز هم تشکر از شما عزیزانی که می توانید به نشر این کتابها مرا کمک و یاری کنید
لازم است به قوما چند مطلب را عرض کنم
دوستانی که علاقمند به کمک و یاری هستند و تقاضای دیدن موضوعات و سر فصل کتابها را دارند با ایمیل تماس بگیرند
عزیزانی که می خواهند بازی های سنتی و رایج منطقه شان را معرفی کنند ، بهتر است با نام کامل بازی، اندکی توضیح مثلا تعداد بازی کننده ها، جای یا زمین بازی، نام بازی در دیگر مناطق و قراء و مناطقی که بازی رواج دارد ، را ذکر کنند
من تا به حال توانسته ام از منابع متعدد در مورد بامیان تحقیق کنم و امیدوارم که این اطلاعات روزی در یک کتاب حجیم به نشر و چاپ بیرون آید ، البته بیشتر سعی شده که این اطلاعات مستند ، بر پایه واقعیت و کامل باشد ، ولی هنوز بسیار زمان نیاز دارد تا به معنی واقعی تاریخ، جغرافیای طبیعی ، اوضاع اجتماعی، فرهنگ و هنر و کلا سرزمین بامیان باستان را بشود در کتابی معرفی کرد ، هر چند که هر کدام از کوچکترین موضوعات و سرفصلهای کتاب ، خود یک کتاب حجیم خواهد بود ، عزیزان با توجه به این مطالب من مخصوصا در مورد منابع و نوشته هایی که در دیگر کشورها مانند کتابخانه ها و آرشیف های ملی و محلی، موزیم ها و کلکسیونها ، تحقیقات و پژوهش ها و ... در مورد بامیان موجود است ، نیازمند کمک و آگاهی در این مورد و ترجمه آن اثر دارم
یک جهان سپاس و آرزوی توفیق برای همه شما عزیزان
Tags: از, بعضی, به, دارم, قومای, نیاز, هموطن, کمک
Share
-
▶ Reply to This