Dawood Sarkhosh The Voice Of Hazaristan:

((Dawood fun clubs))

Qawma

به کمک بعضی از قومای هموطن نیاز دارم

به خاطر یک مصروفیت و کار نوشتاری ، به کمک بعضی از قومای هموطن نیاز دارم که اگر علاقمند باشند مرا در زمینه ترجمه کمک کنند ، اگر شما یا دیگه قوما آشنایی به زبان ایرلندی/انگلیسی و یا سایر زبانهای زنده دنیا دارید ، می توانید در زمینه ترجمه مرا کمک و یاری کنید؟
سلام به شما قومای عزیز و گرامی
تشکر و سپاس فراوان که همه شما علاقمند به وطن و فرهنگ و مردم خود هستید ، البته
باز هم تشکر از شما عزیزانی که می توانید به نشر این کتابها مرا کمک و یاری کنید
لازم است به قوما چند مطلب را عرض کنم

دوستانی که علاقمند به کمک و یاری هستند و تقاضای دیدن موضوعات و سر فصل کتابها را دارند با ایمیل تماس بگیرند

عزیزانی که می خواهند بازی های سنتی و رایج منطقه شان را معرفی کنند ، بهتر است با نام کامل بازی، اندکی توضیح مثلا تعداد بازی کننده ها، جای یا زمین بازی، نام بازی در دیگر مناطق و قراء و مناطقی که بازی رواج دارد ، را ذکر کنند

من تا به حال توانسته ام از منابع متعدد در مورد بامیان تحقیق کنم و امیدوارم که این اطلاعات روزی در یک کتاب حجیم به نشر و چاپ بیرون آید ، البته بیشتر سعی شده که این اطلاعات مستند ، بر پایه واقعیت و کامل باشد ، ولی هنوز بسیار زمان نیاز دارد تا به معنی واقعی تاریخ، جغرافیای طبیعی ، اوضاع اجتماعی، فرهنگ و هنر و کلا سرزمین بامیان باستان را بشود در کتابی معرفی کرد ، هر چند که هر کدام از کوچکترین موضوعات و سرفصلهای کتاب ، خود یک کتاب حجیم خواهد بود ، عزیزان با توجه به این مطالب من مخصوصا در مورد منابع و نوشته هایی که در دیگر کشورها مانند کتابخانه ها و آرشیف های ملی و محلی، موزیم ها و کلکسیونها ، تحقیقات و پژوهش ها و ... در مورد بامیان موجود است ، نیازمند کمک و آگاهی در این مورد و ترجمه آن اثر دارم

یک جهان سپاس و آرزوی توفیق برای همه شما عزیزان

Tags: از, بعضی, به, دارم, قومای, نیاز, هموطن, کمک

Share Twitter

Reply to This

Replies to This Discussion

inshallah Help the qauma Get help from the qauma

mowafaq bashin

Reply to This

Sallam everyody
Nice idea to publish hazaras traditional or local games
i think the main thing is that its not mentioned exactly should we write about Hazaragi games or should we do some kind of translation or maybe i didnt understand it in a right way

1.Sang girak
2.Top danda
3.Tasha Tasha
4.Tangak
5.Geerak
6.Asb dawani ya naiza zani

Reply to This

سلام به شما قومای عزیز و گرامی
تشکر و سپاس فراوان که همه شما علاقمند به وطن و فرهنگ و مردم خود هستید ، البته
باز هم تشکر از شما عزیزانی که می توانید به نشر این کتابها مرا کمک و یاری کنید
لازم است به قوما چند مطلب را عرض کنم

دوستانی که علاقمند به کمک و یاری هستند و تقاضای دیدن موضوعات و سر فصل کتابها را دارند با ایمیل تماس بگیرند

عزیزانی که می خواهند بازی های سنتی و رایج منطقه شان را معرفی کنند ، بهتر است با نام کامل بازی، اندکی توضیح مثلا تعداد بازی کننده ها، جای یا زمین بازی، نام بازی در دیگر مناطق و قراء و مناطقی که بازی رواج دارد ، را ذکر کنند

من تا به حال توانسته ام از منابع متعدد در مورد بامیان تحقیق کنم و امیدوارم که این اطلاعات روزی در یک کتاب حجیم به نشر و چاپ بیرون آید ، البته بیشتر سعی شده که این اطلاعات مستند ، بر پایه واقعیت و کامل باشد ، ولی هنوز بسیار زمان نیاز دارد تا به معنی واقعی تاریخ، جغرافیای طبیعی ، اوضاع اجتماعی، فرهنگ و هنر و کلا سرزمین بامیان باستان را بشود در کتابی معرفی کرد ، هر چند که هر کدام از کوچکترین موضوعات و سرفصلهای کتاب ، خود یک کتاب حجیم خواهد بود ، عزیزان با توجه به این مطالب من مخصوصا در مورد منابع و نوشته هایی که در دیگر کشورها مانند کتابخانه ها و آرشیف های ملی و محلی، موزیم ها و کلکسیونها ، تحقیقات و پژوهش ها و ... در مورد بامیان موجود است ، نیازمند کمک و آگاهی در این مورد و ترجمه آن اثر دارم

یک جهان سپاس و آرزوی توفیق برای همه شما عزیزان

Reply to This

Reply to This

RSS

Birthdays

Birthdays Today

Birthdays Tomorrow

Latest Activity

Bache-Tamaki added a gift to their profile page
From the Gift Store
on Monday
Dost Ali Ehsani updated their profile photo
on Sunday
ahmad is now a member of Dawood Sarkhosh The Voice Of Hazaristan:
on Sunday
Bache-Tamaki updated their profile
January 1
Dost Ali Ehsani is now a member of Dawood Sarkhosh The Voice Of Hazaristan:
December 23, 2009
Ellias hazara updated their profile
December 17, 2009
Kheyrollah Nabizada and Ashraf Jawid are now friends
December 15, 2009
Reza/Abbas updated their profile
December 11, 2009

© 2010   Created by Qawma on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!