Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
بیائید متحد باشیمخدمت شما برادر وخواهر دوست داشتنی ام السلام علیکم ور حمته الله و برکاته!! اما بعد فقد قاله قومای هزاره!!! که بیائید ستاره سیاسی خودرا بر ... Started by سلام برقومای مو |
1 |
Jul 20 Reply by Qawma |
Salam Alaik W. Laikom Alai Jooo.سلام الیک والیکم الیجو ..... نموشه قومای مو دراین سایت مالوم الیجو.... خدمت تمام قومای گل و نباد عرض سلام و ادب دارم. امیداست که همیشه ... Started by Farzande- Baba فرزند بابه |
3 |
Jul 9 Reply by Zahir Hussain |
اسد بودااسد بودا نوستالوژیای بودن با دوستان امروز پنجشنبه است، فردا جمعه خواهد بود و کسالتِ تعطیل. منم، علی، حسین و رحمت. قصه های ناتمامی زندگی... Started by Qawma |
0 | May 2 |
احیای هویتوارد خانه می وارد خانه می شوم تمام برق ها را روشن می کنم .ولی گویی هاله ای از غبار جلوی چشمانم را پوشانده است نور هست ولی زیبایی رنگهارا... Started by Qawma |
0 | Feb 9 |
کشتی نوحکشتی نوح در کوه های آرارات... و لقد ترکناها آية فهل من مدّکر(سوره قمر، آيه 15) "و ما آن کشتی را محفوظ داشتيم تا آيت عبرت شود، پس کيست ... Started by Zahir Hussain |
0 | Feb 6 |
salam EDI MUBARAKsalam dostan khob wa qumae gum omidwarim ki hama tan khosh sar hall wa muwafaq bashied inshaallh banda nasrat ullah nazari az samim qala... Started by nasrat ullah nazari |
0 | Dec. 8, 2008 |
ولادت امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام برهمگان مبارک باد.یازدهم ذی القعده سالروز ولادت با سعادت هشتمین امام شیعیان جهان حضرت امام رضا علیه السلام را برای همه ی عاشقان وشیفتگان حضرتش تبریک و تهنی... Started by nasrat ullah nazari |
0 | Nov. 9, 2008 |
tamakihabib Started by Habib |
0 | Oct. 30, 2008 |
تلفات غیرنظامیان امسال 'تا سه برابر' بیشتر شدهتلفات غیرنظامیان امسال 'تا سه برابر' بیشتر شده دیده بان حقوق بشر از نیروهای خارجی، به ویژه آمریکایی خواسته که به اشتباهاتی که منجر به ک... Started by bigana |
0 | Sep. 8, 2008 |
Afghanistan`s First Olympic Medallist "Pride Of The Nation" Mr. Rohullah Nekpa (Video) - HazaragiTVRohulla Nekpa The First Afghan Hazara Olympion Medalist In Beijing 2008 Rohullah Nekpa`s Family in Media We all Hazaras around the... Started by منجی آرٹس Manji Arts |
2 |
Sep. 6, 2008 Reply by Zia |
There are no birthdays today
© 2009 Created by Qawma on Ning. Create a Ning Network!